de beste groene deal

Good Energy is een onafhankelijke, maatschappelijk verantwoorde speler op de energiemarkt die u de mogelijkheid biedt op een simpele manier duurzame energietarieven te vergelijken. Met de speciaal hiervoor ontwikkelde Good Energy applicatie wordt u een overzicht geboden van de meest voordelige groene energietarieven. Indien u aan de hand hiervan besluit over te stappen naar een andere energieleverancier, doneert de energiemaatschappij names u per afgesloten "duo"-overeenkomst elektriciteit en gas altijd 20 euro aan KiKa.

Good Energy informeert u over het feit dat het mogelijk is om met echte groene energie te besparen op energiekosten, terwijl daarmee tegelijkertijd KiKa gesteund wordt. Wie wil dat nou niet?

Besparen op uw energienota. Welke energiebedrijven moet u vergelijken, welk type contract moet u afsluiten, kunt u onder uw huidige energiecontract uit? Allemaal vragen waardoor veel mensen de stap niet nemen om te wisselen van energieaanbieder.

bullet

Dit is onze aanpak

Onze speciaal ontwikkelde Good Energy applicatie maakt het vergelijken van tarieven en KiKa ondersteunen zeer eenvoudig.

We vergelijken onder de verschillende energieleveranciers 1 type energiecontract en doneren altijd €20,- per afgesloten "duo"-overeenkomst (elektriciteit en gas) aan KiKa.

Doordat u samen met vele Nederlanders wisselt van energieleverancier, kan er in totaal jaarlijks een behoorlijk bedrag aan KiKa gedoneerd worden en hen zo meehelpen in de strijd tegen kinderkanker.

Good Energy is een initiatief van de XS Direct groep, een organisatie die sinds 2007 werving- & promotiecampagnes verzorgt voor bedrijven en instellingen in de profit- en non-profitsector.


GoodEnergy®